Over Panty's 

 

Beenmode wint in toenemende mate aan terrein onder de vrouwen. De tijd dat de nylon kous als oubollig werd ervaren, is verdwenen. Door de grote variatie aan panty’s en kousen, is de moderne panty tegenwoordig onmisbaar. In een sterk individualistische cultuur, wordt de persoonlijkheid van elke vrouw geuit door de outfit te complementeren met een spraakmakende panty. Kijk maar eens naar de Fashion trends van designers zoals Dolce & Gabbana, Hugo Boss en tal van andere merken die beenmode als fijne accessoire gebruiken in hun collectie.

Pantyfashion.nl speelt in op deze herleving van de panty. Zo passen wij ons assortiment continue aan op de mode en zorgen wij dat vraag en aanbod elkaar vindt. Voor innovatieve, luxe, basis, fashion, comfort, massage en speciale panty’s kun je bij ons terecht. 
 

De ontwikkeling van de panty

Vroeger werden panty’s ook wel nylons genoemd, volgens het materiaal waarvan ze gemaakt zijn. Voor extra zitcomfort en betere pasvorm werd de panty in de loop der tijd doorontwikkelt. Door Lycra, ook wel Spandex genoemd, mee te weven in de garen, behoud de panty zijn pasvorm en krijgt dezeextra elasticiteit. Tegenwoordig is Lycra bijna onmisbaar in een goede kwaliteit panty. Naast Lycra worden ook andere ingrediënten toegevoegd aan panty’s. Met name verzachtende middelen zoals Jojoba of Aloë Vera zijn populaire middelen om extra comfort te bieden.


Producten

Beenmode is trendy en populair. Kortom  in de mode. Er zijn heel veel verschillende soorten beenmode: klassieke panty, de gewone kous, hold-ups, kniekousen, kousevoetjes, maillots, leggings – je kunt het zo gek niet bedenken of het is te vinden.


Het mooie van de panty is dat er heel veel mee afgewisseld kan worden. Over het algemeen zijn er 3 categorieën te onderscheiden:

Basis en luxe: voor het dagelijkse gebruik, grotendeels in neutrale kleuren. De pasvorm en comfort zijn belangrijke elementen. Specificaties waarop gekozen wordt, zijn de mate van glans, transparantie, Lycra, extra verstevigingen, ladderstop, denier, en soepelheid van de band om de taille. Daarnaast is het ook belangrijk dat de panty meerdere keren meegaat, omdat ze dagelijks gebruikt worden. Veelal kiezen vrouwen voor de hold-up variant (zonder broekje en met zelfklevende siliconen (kanten) band) of voor de gewone panty. Bij dit type panty is 15 en 20 denier de meest gebruikte garendikte. In de zomer kan ook gekozen worden voor innovatieve dunnere panty’s die door een natuurlijke warmteregulering een verkoelend effect hebben tijdens warme zomerdagen.
 

Fashion/ Fantasy: dit assortiment slaat goed aan bij de jongere doelgroep. De panty’s, maillots of leggings zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleurvarianten en patronen, waardoor de complete outfit tot in detail goed afgewerkt wordt. Fashion panty’s worden vaak gebruikt als een soort legging, waarbij de meeste gebruikers kiezen voor een dikte vanaf 40 denier. Door het indrukwekkende effect, variëren vrouwen hiermee, zodat er weinig nodig is om er heel anders uit te zien.  
 

Specials: deze groep panty’s is heel breed. Voorbeelden zijn massagepanty’s, steunpanty’s, medicinale panty’s. Dit is een steeds populairder wordend segment, vooral onder de vrouwen die dagelijks panty’s dragen en toch extra comfort zoeken tegen vermoeide benen. Door de innovatieve ingrediënten en materialen blijft het modeaspect intact. De benen blijven gezond door een betere doorbloeding, de extra steun zorgt voor minder vermoeide benen. 

Merken

Er zijn veel verschillende merken actief in de beenmode branch, variërend van luxe en dure high-end merken tot goedkope budgetmerken. Omdat de luxe merken onbetaalbaar zijn en de budgetmerken niet de gewenste kwaliteit bieden, heeft Pantyfashion.nl een drietal merken in haar assortiment die een grote range aan producten hebben en daarnaast een hele goede prijs-kwaliteit verhouding hebben. Dit zijn Hudson, Kunert en First-Wear.

Meer informatie vindt u op de merkpagina's:

  • Hudson Panty's
  • Kunert Panty's
  • Veneziana kousen en panty's
  • Falke beenmode

Accepteren

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies. Met het gebruik van onze website gaat u hiermee akkoord. Meer informatie vind u hier.