Over Pantyfashion.nl

 
Pantyfashion is in 2009 opgericht met als doel om vrouwen makkelijk te voorzien van alledaagse panty's, kniekousen, sokken&voetjes, leggings, kousen en steunkousen. Onze collectie bestaat uit een vast basis assortiment en een wisselende seizoenscollectie. 
 
Doordat er niet altijd een panty specialist om de hoek zit, kunt u bij Pantyfashion online terecht voor alle soorten en maten beenmode om uw outfit tot in de puntjes aan te vullen. Onze website is gericht op gebruikersgemak zodat u snel uw gewenste artikelen kunt vinden en deze binnen een paar dagen in huis heeft. Hiervoor hoeft u niet thuis te zijn, want panty's passen door de brievenbus.
 
Onze succesvolle formule heeft ervoor gezorgd dat wij sinds 2009 elk jaar zijn gegroeid, en nu bedienen wij ook steeds meer klanten uit België.
In november 2011 is onze webwinkel voorzien van een nieuw en fris design, en komend jaar richten wij ons op het toevoegen van nieuwe producten aan het assortiment om onze klanten van nog meer keuzemogelijkheden te voorzien. 
 

Pantyfashion, dé specialist. 


Na een drukke werkdag de winkel in opzoek naar uw panty. Eindelijk gevonden, merkt u dat uw gewenste kleur of maat uitverkocht is! In alle haast en voor sluitingstijd een andere winkel in, waar u constateert dat uw merk niet gevoerd wordt. Advies vragen kan niet, want kennis over verschillende typen en varianten panty's, leggings, kousen, kniekousen en voetjes is er niet.
Vervolgens denkt u: "dit kan ook makkelijker" en gaat online opzoek. Wat u hier aantreft maakt uw winkelen niet gemakkelijker omdat er geen online speciaalzaak is voor de alledaagse panty en beenmode - u treft een tsunami van onoverzichtelijke productpresentaties aan, waardoor u door de bomen het bos niet meer ziet.
Deze praktijk ervaring heeft tot de geboorte van Pantyfashion geleid. Wij willen het kopen van dagelijkse beenmode, zoals een panty, kniekousen, kousen, stay-ups, nylon sokken & voetjes zo makkelijk mogelijk maken, zodat u op uw gemak producten eenvoudig kunt zoeken, vinden en bestellen bij Pantyfashion.
 

Less is more

 
Zonder veel poespas zorgen wij ervoor dat onze producten overzichtelijk gepresenteerd worden, met volledige omschrijvingen zodat u het juiste product kunt selecteren. Het zal u opvallen dat onze website een strak design voert, zonder al te veel sfeerimpressies en kleurimponaties. Bewust eenvoudig, zodat u meer tijd overhoudt voor uw kinderen, familie, vrienden, hobby's en werk.
Ook blijven wij bij ons specialisme, een uitgebreide basis collectie panty's, leggings, kousen, stay-ups, kniekousen, nylon sokken & voetjes met een toegevoegd fashion- en fantasie-assortiment. In dit complete aanbod zult u minimaal 3 meest bestelde kleuren aantreffen, in minimaal 4 maten.
 

Voor elke gelegenheid de juiste beenmode

 
Gaat u naar uw werk, dan wilt u er representatief uitzien. Pantyfashion voorziet hierin.
Leuk feest op komst? Pantyfashion heeft panty's met hoogglans voor de glamour-look!
Trouwen? Witte panty's, stay-ups met kant, naadloze varianten voor de nude-look:  Pantyfashion maakt het mogelijk.
Koud buiten? Trek een lekkere dikke 60 -100 denier panty aan onder uw rok of broek. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.
Modieuze outfit? Kies uit ons talrijk fashion assortiment met de mooiste fantasie panty's en leggings. Werkelijk de mooiste kleuren hebben wij voor u geselecteerd!

Accepteren

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies. Met het gebruik van onze website gaat u hiermee akkoord. Meer informatie vind u hier.